WWW.G-FISHING.FI

"Lohjalla kisataan elokuussa Green Fishingin maailmanmestaruudesta.

Green Fishing on magneettikalastuksesta kehitetty harrastelaji. MM-kilpailu järjestetään Lauttaravintola Kaljaasissa yhteistyössä Nuuksio Services Oy:n kanssa:

26.8.2023

Ilmoittaoudu kisaan

0405226612 Kaljaasi


Metallisia kaloja pääsee onkimaan lauantaisin Kaljaasin uima-alueella. Kaikista ylös saaduista kaloista saa pisteitä finaalia varten, mutta joistain kaloista saa rahapalkintojakin. Osallistumismaksu on viisi euroa ja siihen sisältyy magneetillinen onki.

Idean isä on Nuuksio Services Oy:n omistaja, veikkolalainen Timo Aarnio. Hän on harrastanut magneettikalastusta viisi vuotta. Kaksi vuotta sitten Aarnio sai idean, että harrastuksesta voisi kehittää hupituotteen.

Nimi Green Fishing tulee siitä, että lajissa ei häiritä oikeita kaloja. Finaalikilpailun jälkeen kalat kerätään Lohjanjärvestä talteen ensi vuotta varten.

Kaljaasin omistajat Jani Méling ja Anu Räikkönen innostuivat ideasta heti. Sisarukset kertovat harrastaneensa magneettikalastusta lähinnä olosuhteiden pakosta. Méling kertoo, että Kaljaasin ympäristöstä on ongittu muun muassa avaimia ja puhelimia.

Timo Aarnio kertoo, että hän tutustui Mélingiin alun perin asiakkaana. Sittemmin heistä on tullut yhteistyökumppaneita. Viime vuoden puolella Aarnio oli sanonut Mélingille, että hän haluaisi mainoksensa Kaljaasin portteihin.

– Emme olleet edes ajatelleet sitä, mutta hän pyysi ja sai ne, Méling kertoo.

Aarnio, Méling ja Räikkönen ovat yhteistyöstä iloisia.

– Jos yhteistyökumppani on nihkeä, yhteistyötä ei voi oikein tehdä. Jani on ihan päinvastainen, Aarnio toteaa hymyillen.

Jani Mélingin mukaan Kaljaasi haluaa olla koko perheen paikka.

– Onhan tämä koukuttavaa, Anu Räikkönen toteaa naurahtaen.

Green Fishingiä voivat kokeilla kaikki vauvasta vaariin. Rahapalkintojen takia alaikäisten tulee kuitenkin kalastaa aikuisen seurassa.

teksti Esta Peltoniemi Länsi-Uusimaa

Uusimmat kommentit

16.03 | 13:41

Hei, sukulaiseni pihalla Veikkolassa iso kasa katolta pudonnutta lunta pitäisi madaltaa ja levittää laajemmalle alueelle. Onnistuuko teiltä ja paljonko maksaisi?

T. Heikki

12.03 | 10:46

40 vuotta sitten pieni taimi.Nyt iso puu joka voi kaatua talon päälle. Kyseessä vaahtera.

09.01 | 11:36

mikä hinta on tulikori?

30.06 | 12:30

Heips,

Tarvitsisimme 2 tuhat kiloa hiekkalaatikkohiekkaa osoitteeseen Timontie 6, 03100 Nummela. Kuinka hienoa ja läpikäytyä tuo 26€/tonni hiekka on? Mitä tulee toimituskuluiksi?

Jaa tämä sivu